Sluiten

Weet jij al dat je
internet browser verouderd is?
Je browser is misschien niet helemaal optimaal in gebruik met onze website.

Kies een browser

GA TERUG
DRAAI HET APPARAAT OM TE SPELEN
Original
Nu op tv

De Ludwigs Foto's

De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur.
Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie!
Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen?

Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie.

Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. 
Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe:
Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur. Wanneer hun vader wordt gearresteerd, schieten de Ludwigs weer in actie! Schijnbaar heeft Erik een puzzeldoos uit het Rijksmuseum gestolen, maar...zoiets zou hij toch nooit doen? Gelukkig krijgen de Ludwigs hulp van een nieuw broertje én zusje. De soepele Nigel en de schattige Valerie komen de familie versterken. Grote broer Daniel heeft zijn droom nagejaagd en werkt nu bij de politie; hij helpt zijn familie met extra informatie. Yara, Benny, Sam en Anoosha zullen een spoor van aanwijzingen moeten volgen door mysterieuze musea, geheime gangen en een mistige kastelen. Alles om hun vader weer vrij te krijgen. Met slim speurwerk, drones en camera's zoeken ze naar de échte dader. Uiteindelijk stuiten ze op het grootste mysterie tot nu toe: Wat is het geheim van de Bloedverwanten?

Previous
  • De enthousiaste & eigenwijze Ludwigs zijn terug met een nieuw avontuur.
Wanneer hun vader wordt ...
Next